08 de maig 2008

¿Qué hi ha algú?

Suposo que és la pregunta del que hagi visitat el bloc aquests darrers dos mesos...¡ dos mesos !...que consti que no ha estat desídia, sinó un excés de feina, gestions i compromisos que m'han obligat fins i tot a anar per la vida amb el carnet de conduir caducat durant dues setmanes.
Però ja torno a ser per aquí. No intentaré recuperar el temps, perquè això no és possible, però sí treure del calaix algun tema muntanyenc que ens distregui. Per cert, de muntanya, res de res, i aquest cap de setmana que volia marxar, ¡¡ anuncien aiguats, quins nassos !!.
L'embaràs va estupendament bé, i tot just entrem en els dos darrers mesos, inclús hem pogut intuir, gràcies a les noves tecnologies, la cara que fa l'Irati. No cal que us digui, que la "Vileda" ha tingut feina extra a recollir la baba que corre amunt i avall per casa.
Ben tornats.

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Doncs em pensava que era perquè havia arribat la Irati. Com que no porto els comptes...
Fins aviat,

David ha dit...

Hola Xiruquero !!..Doncs et poso al dia. Ara mateix, i segons els comptes dels metges, falta només un mes i mig, tot i que aquestes coses mai són faves comptades. DE tota manera, ¡ja queda poc!