02 de gener 2008

Ja ha arribat el 2008 !!!

Doncs ja el tenim aquí. Si el 2007 marxava amb la "gran notícia", el 2008 comença amb tot el carrussel del que comporta, però amb una il·lusió fins ara mai experimentada.
Amb tota la família assabentada, ja ha començat la porra sobre el sexe del que vindrà, i arguments endevinatoris de dubtosa credibilitat, i tots els "consells" i "aventures" viscudes per uns i altres, amics i coneguts....bé, el normal en aquestes ocasions, coses que als cinc minuts ni recordes. El millor no cal que t'ho expliquin, és veure les cares que fan, és ben bé posar-li cara a la il·lusió, totes diferents i totes enlluernadores.
Pel que fa a la muntanya, espero que els reis ens deixin d'un cop el regal "litarari" tan desitjat, com a mínim l'encaixada de mans entre el CMH i l'editor, que ens permeti arrencar, ara que ja tenim el projecte a punt de presentar-se a regidoria, a la recerca de les subvencions. Serà la gran fita de l'any Russellià. Per cert, sense moure'm del tema "Russellià", destaco la gran acollida de les sortides Russellianes amb una mitjana d'assistència de dotze muntanyencs, totes realitzades amb èxit i bon temps ¡¡ que duri !!.
FELIÇ 2008 A TOTS..I MOLTA MUNTANYA !!!!

1 comentari:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Ep!! això sí que és una gran notícia!
Que sigui enhorabona i tot vagi d'allò més bé.
Fins aviat.